Vine la Dinamo omul care a investit 100 de milioane

Vine la Dinamo omul care a investit 100 de milioane într-un alt club din Liga 1? Răspunsul lui Iuliu Mureşan

Vine la Dinamo omul care a investit 100 de milioane într-un alt club din Liga 1? Răspunsul lui Iuliu MureşanPromovare firme – promovam firme romanesti, web design, creare site, mentenanta site, creare magazine online, optimizare seo, analytics, securitate web, devirusare site, social media marketing, google ads, promovare facebook instagram pinterest linkedin twitter youtube. Telefon/WhatsApp 0735 610 202


Iuliu Mureşan a fost întrebat dacă la Dinamo vine şi omul care a investit în jur de 100 de milioane de euro într-un alt club din Liga 1. Este vorba despre bunul său prieten Arpad Paszkany, alături de care a reuşit rezultate fenomenale cu CFR Cluj.

Dinamo continuă să se lupte cu…

Sursa: Vine la Dinamo omul care a investit 100 de milioane într-un alt club din Liga 1? Răspunsul lui Iuliu MureşanCorpuri Iluminat – furnizor european de corpuri iluminat, sisteme de iluminat inteligente, vinde online sau prin magazinele sale o gama larga de instalatii si corpuri de iluminat pentru firme si persoane fizice. Site de promovare firme de constructii si amenajari Romania.