Viktor Orban dupa ce Comisia Europeana a dat in judecata

Viktor Orban, după ce Comisia Europeană a dat în judecată Ungaria pentru legea anti-LGBT: „Ăsta este huliganism legalizat”

Viktor Orban, după ce Comisia Europeană a dat în judecată Ungaria pentru legea anti-LGBT: „Ăsta este huliganism legalizat”Corpuri Iluminat – furnizor european de corpuri iluminat, sisteme de iluminat inteligente, vinde online sau prin magazinele sale o gama larga de instalatii si corpuri de iluminat pentru firme si persoane fizice. Site de promovare firme de constructii si amenajari Romania.


Premierul ungar Viktor Orban a acuzat Comisia Europeană de „huliganism legalizat” după ce Bruxellesul a anunțat două proceduri de infringement împotriva Ungariei, pentru politica anti-LGBT a acestei țări.

„Ăsta (procedura de infringement – n.r.) este huliganism legalizat……

Sursa: Viktor Orban, după ce Comisia Europeană a dat în judecată Ungaria pentru legea anti-LGBT: „Ăsta este huliganism legalizat”Documentatie Licitatii – societate ofera servicii profesionale de consultanta pentru participarea la licitatiile publice SEAP/SICAP, intocmire documentatii constructii, devize lucrari, carte tehnica constructii, proiectare, arhitectura, diverse. Telefon/WhatsApp 0728 239 088