Romania Tv
Romania Tv

Romania Tv

RomaniaTv.net, mereu în mijlocul evenimentelor. Vă oferă în timp real cele mai noi și relevante informații politice, sociale, economice, externe, dar și materiale și imagini în exclusivitate.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) s-a reunit sâmbătă într-o şedinţă online pentru a lua măsurile care se impun, după ce rata de incidenţă cumulată COVID-19 a ajuns sâmbătă de 2,33 în Capitală. Şi judeţul Ilfov care împrejmuieşte Capitala este tot în scenariu galben cu incidenţă 2.37, cu 22 de localităţi cu incidenţă peste 2. Cea mai gravă situaţie este în Afumaţi, unde rata de incidenţă a ajuns vineri la 5.34.

Articolul Restricţii în Bucureşti după ce Capitala a intrat în scenariu galben. DOCUMENT Numărul infectărilor COVID-19 a crescut alarmant apare prima dată în Romania TV.

Premierul a declarat sâmbătă că moţiunea "România liberală", cu care el candidează la preşedinţia PNL, a fost votată de 40 de filiale ale partidului din 41. Florin Cîţu nu ia în calcul o demisie de la Guvern.

Articolul Florin Cîţu, anunţ despre DEMISIE: „PNL nu îşi dă jos propriul Guvern” apare prima dată în Romania TV.

Gruparea ISIS-K este cea care a revendicat atentatul din Kabul, din 26 august, soldat cu peste 200 de morți.

Articolul Atentat în Afganistan, sunt mulţi morţi şi răniţi VIDEO apare prima dată în Romania TV.

Actorul John Malkovich va juca rolul lui Sergiu Celibidache în filmul "The Yellow Tie", anunţă Variety. Bazat pe un scenariu scris de fiul dirijorului, filmul va prezenta viaţa lui Celibidache ca unul dintre cei mai controversaţi muzicieni, considerat un geniu, dar şi un nebun de lumea muzicii.

Articolul John Malkovich va juca rolul lui Sergiu Celibidache în filmul „The Yellow Tie”: „Sunt încântat şi onorat” apare prima dată în Romania TV.

Raed Arafat a anunţat sâmbătă 5.388 de noi cazuri de infectare cu coronavirus. Totodată, şeful DSU a precizat în ce condiţii va fi folosit certificatul verde şi când va intra acesta în vigoare.

Articolul Raed Arafat: „Certificatul verde va intra în vigoare luni noaptea. Nu poate fi vorba despre discriminare” apare prima dată în Romania TV.

India a vaccinat 22 de milioane de oameni într-o zi cu ser anti-Covid-19, cifră record atinsă în cadrul unei campanii organizată pentru aniversarea premierului Narendra Modi.

Articolul India a vaccinat 22 de milioane de oameni într-o zi, cifră record atinsă în cadrul unei campanii apare prima dată în Romania TV.

Specialiştii anunţă că valul 4 al pandemiei de coronavirus va fi cel mai violent de până acum, iar raportările zilnice confirmă scenariile sumbre. Deja, Bucureştiul a ajuns la rată de incidenţă 2.33, fiind impuse restricţii specifice scenariului galben.

Articolul Bilanţ coronavirus 18 septembrie 2021: Peste 5000 de cazuri şi aproape 100 de morţi, România se îndreaptă spre starea de urgenţă apare prima dată în Romania TV.

Câţi paşi trebuie să faci pe zi pentru a fi sănătos. Ani la rând, ştiinţa a promovat ideea că, pentru a fi sănătoşi şi a trăi mai mult, ar trebui să parcurgem cel puţin 10.000 de paşi pe zi. În realitate, ultimele descoperiri ale ştiinţei arată că este nevoie de mai puţin.

Articolul Câţi paşi trebuie să faci pe zi pentru a fi sănătos. A căzut mitul celor 10.000 apare prima dată în Romania TV.

Cântăreţul a reacţionat după ce activistul de mediu Tiberiu Boşutar, jurnalistul Mihai Dragolea, regizorul Radu Constantin Mocanu şi au fost bătuţi de aproximativ 20 de persoane, înrmate cu topoare, într-o pădure situată la limita localităţilor Şaru Dornei şi Panaci, din judeţul Suceava, unde filmau un documentar despre tăierile ilegale.

Articolul Tudor Chirilă, atac dur după ce doi jurnalişti au fost bătuţi de hoţi de lemn: „Ia zi, Lucian Bode, incompetentule şi coadă de topor ce eşti” apare prima dată în Romania TV.

Trupul lui Petrică Cercel, depus la Cimitirul Ghencea. Vestea că unul dintre cei mai apreciaţi manelişti a murit i-a șocat pe toți! Acum, familia se pregătește de înmormântare, însă cu o regulă pentru priveghiul acestuia, pe care participanţii trebuie să o respecte.

Articolul Trupul lui Petrică Cercel, depus la Cimitirul Ghencea. Manelistul de 50 de ani nu credea în coronavirus apare prima dată în Romania TV.

România TV a fost înființat de către Sebastian Ghiță, când postul de televiziune Realitatea TV, sub noua conducere a lui Elan Schwartzenberg, și-a mutat studiourile pe Șoseaua București-Ploiești, în clădirea Willbrook Platinum.

O parte din personalul postului de televiziune Realitatea TV a hotărât să rămână în studiourile de la Casa Presei Libere, alături de fostul patron, Sebastian Ghiță, pentru a întemeia un nou post de televiziune, pe care l-au denumit RTV. Schimbarea numelui, din RTV în România TV, a avut loc în ziua de 1 decembrie 2011.

Postul de televiziune România TV poate fi recepționat prin sistemele Telekom TV, Digi TV, Orange TV, Focus Sat și UPC România, sau FTA pe satelitul Amos 7, 4°W, 12354 MHz/SR 3333/H.

România TV este un canal de televiziune privat de știri din România, de orientare conservatoare și naționalistă, lansat pe 23 octombrie 2011 de către Sebastian Ghiță.