Reddit Romania
Reddit Romania

Reddit Romania

Reddit este un forum de discutii si de divertisment, rețea de socializare și agregator de știri, unde membrii înregistrați ai comunității pot plasa conținut, cum ar fi postări textuale sau legături directe. Utilizatorii înregistrați pot vota postările.

Statistici web: reddit.com

Scriu asta sub influenta frustrarii ca harta cu procentul de oameni cu avere neta sub 10 000 usd tine prima pagina.

Harta aia e facuta cu niste date luate aiurea. Sunt date extrapolate, estimate daca vreti, de o banca plecand de la niste informatii despre persoanele cu bani.

OP a postat sursa datelor si am luat raportul la puricat. Ei descriu metodologia.

Dar asta e doar o manifestare a unui nou fenomen. Bagi ceva pe map porn, faci sa arate bine, si dai mai departe pe reddit si alte canale.

Nu e nici un control, si se prezinta vizualizari false. Mie personal nu mi se pare ok. E dezinformare.

later edit: ca sa inchidem subiectul cu basina de harta de azi de pe prima pagina. acelasi raport, global wealth databook, dar din 2021, pune procentul la +++ 32% +++.

https://www.credit-suisse.com/media/assets/corporate/docs/about-us/research/publications/global-wealth-databook-2021.pdf

pagina 117

submitted by /u/Big_Examination3411
[link] [comments]

Comunicatul Gărzii Forestiere Suceava:

„Ca urmare a incidentelor petrecute în data de 16.09.2021, Garda Forestieră Suceava a procedat astăzi 17.09.2021 la efectuarea de verificări privind respectarea regimului silvic pe raza OS Dealu Negru (structură privată de administrare).

Verificările au vizat suprafața de fond forestier în vecinătatea căreia s-au produs agresiunile asupra activistului de mediu si a celor 2 jurnalisti. Cu prilejul controlului, s-a constatat că în zona respectivă (fond forestier proprietate privată) au fost constituite 2 partizi de exploatare, una în anul 2020 și alta în anul 2021. Cele două partizi au fost constituite în conformitate cu prevederile legale și au fost exploatate cu respectarea regulilor de exploatare. În teren nu au fost identificate tăieri ilegale de arbori și nici alte abateri de la legislația silvică. Nu au fost aplicate sancțiuni.

Facem mențiunea că din datele ce le deținem prezența activistului de mediu Tiberiu Boșutar și a echipei de filmare s-a datorat unei solicitări din partea unei personae fizice. Această solicitare viza legalitatea modului de exploatare a arborilor care au fost marcați în cursul anului trecut. Precizăm că în conformitate cu reglementările tehnice în vigoare și cu prevederile amenajamentelor silvice, exploatarea masei lemnoase se face și în anul următor momentului în care arborii au fost marcați.

Pentru a evita evenimentele de natura celui petrecut în data de 16.09.2021, când 3 persoane au fost agresate doar pentru faptul că au încercat să documenteze o posibilă încălcare a legii, Garda Forestieră Suceava adresează rugămintea pe această cale ca pentru orice neclaritate privind legislația silvică, persoanele interesate să se informeze de la instituțiile ce au atribuții în acest domeniu, respectiv ocoalele silvice și Garda Forestieră.

De asemenea, în calitate de instituție cu atribuții în domeniu, nu încurajăm și ne disociem de orice faptă sau activitate menită să intimideze sau să obstrucționeze demersurile de bună credință realizate cu scopul de a semnala orice posibila încălcare a legislației din domeniul silvic.”

cine e seful garzii de mediu din suceava

site-ul institutiei

submitted by /u/cerulliber
[link] [comments]

Căutând zilele trecute idei de mic dejun nutritiv, nu mi-a luat mult să constat că mai toate clipurile străine fie se folosesc de ingrediente exotice care depășesc cu ușurință bugetul unui om obișnuit din țărișoara noastră, fie conțin rețete care consumă nejustificat de mult timp pentru preparare. Din acest motiv, m-am gândit să apelez la reddit. Orice rețetă (care să fie prietenoasă și pentru studenți, eventual) este binevenită!

submitted by /u/aspa_ragus
[link] [comments]

O sa il opriti pe don primar Emil Boc pe strada sa ii bateti obrazul?

LE:

Sper ca macar sa intelegeti ca ura mea obsesiva este pentru BOC si jigodiile PDL-iste care vor distruge pentru a 3-a oara, in istoria de 30 ani, opozitia la PSD in conditiile in care se intrevedea o speranta ca PSD sa devina din ce in ce mai mic cu lideri ca Ciolacu.

Singurul meu repros pentru Cluj e faptul ca au tinut relevant in viata politica o jigodie ca Boc. In rest puteti sa fiti sanatosi cu tot cu atitudinile voastre de superioritate.

submitted by /u/seniorjax
[link] [comments]

Bun venit pe threadul pentru discuții în contradictoriu.

Scopul acestul thread este de a purta un dialog în care participanții argumentează din mai multe prespective.

Alegeți un subiect și încercați să-l argumentați dintr-o perspectivă. Încercați să antrenați alți useri in conversație, astfel încât să se discute din unghiuri opuse.

Acest thread va fi creat o dată la două săptămâni, în fiecare vineri. Postări anterioare.

submitted by /u/AutoModerator
[link] [comments]

Acest thread, creat pentru a nu aglomera subredditul cu discuții minore, este destinat întrebărilor și discuțiilor scurte, mai puțin serioase, off-topic sau de interes restrâns.
Nu uitați că o mare parte din întrebări și discuții s-ar potrivi mai bine în alte subreddituri specializate.

Acest thread va fi recreat de două ori pe săptămână (luni și vineri dimineața). Thread-urile noi off-topic sau de interes restrâns vor fi șterse iar autorul va fi îndrumat aici. Pentru alte informații, citiți FAQ sau contactați moderatorii.

Dacă vreți să discutați live cu alți rodditori, nu ezitați să intrați pe Discord sau IRC.


Posturile anterioare

submitted by /u/AutoModerator
[link] [comments]

Ce este Reddit?

Teoretic, Reddit este un loc în care știrile de pe Internet sunt împărtășite, dar – cel mai important – acesta este locul în care se nasc stiti. Mai precis, Reddit este rețeaua socială a persoanelor care doresc să dezbată subiecte importante, înainte ca acestea să apara si pe alte site-uri.

Practic, membrii inregistrati posteaza continut pe site, cum ar fi link-uri, text, imagini, video. Acest continut este apoi votat de catre alti membrii, astfel el capata sau nu popularitate.