Pup o ma 2018 Film integral

Pup-o, mă! (2018) – Film integral

Pup-o, mă! (2018) – Film integralAsfaltari – firma de asfaltari ofera serviciile in Bucuresti si in tara, cu preturi de la 50 lei/mp si garantie 10 ani pentru asfaltare curte, parcare, alei, drum. Telefon/WhatsApp 0736 14 10 45
Pup-o, mă! Dacă vrei s-o pupi, fă-o să râdă! (2018) – Film integral

Se iau trei flăcăi strașnici, care au trăit de când se știu la stână, două mândre de oras, aflate într-un mare impas si un baci hapsân. Se amestecă bine si se presară cu tradiții românești, peisaje care îți fură ochii si multa voie bună. Rezultatul? O comedie savuroasă pe care să o povestești nepoților!
Bică, Tică si Horică au trecut de mult de vârstă însurătorii, dar mai au o șansă anul acesta si trebuie să profite de ea. Tot ce au de făcut este să meargă în sat, de Ziua Lânii și să pupe câte o fată. Tradiția spune că mândra pupată în această zi de sărbătoare rămâne a ta pe viață!
Pare simplu? Nu este deloc! Ținuți din scurt de un baci obsedat de avere, ei își petrec această zi cu oile și câinele Bobiță. Când totul pare pierdut, două mândre își fac o apariție de zile mari.
Acum încep problemele, ei sunt 3, ele 2, apare și un strigoi, se aud împușcături, ziua e pe cale să se sfârșească, fetele de oraș nu sunt de nasul lor. Le vor pupa? Cine va rămâne fără pereche?
Cum se va termina povestea? În mod sigur cu hohote de râs, demne de Comedia Anului.
Filmul este realizat în comuna Răchițele, de lângă Cluj, într-un cadru autentic românesc, cu peisaje cum numai la noi mai poți vedea.
Din distribuția „Pup-o, mă!” fac parte Alexandru Pop (Varu Săndel), Cosmin Seleși, Alin Panc, Cătălina Grama, Constantin Cotimanis si Alexa Tofan. Filmul este regizat de Camelia Popa, după un scenariu de Salex Iatma.

Urmareste-l pe Varu Sandel pe:
Canalul Oficial de Youtube:
Facebook:

Website:
Canal de youtube administrat de BrandTube Romania: www.brandtube.ro

Pup-o ma, filme romanesti, filme comedie, jojo, varu sandel, cosmin selesi, alin panc, bebe cotimanis, filme romanesti noi, filme de dragoste, filme noi,Asfalt Rece – firma distribuie in toata Romania asfalt rece vrac, la sac, pret excelent pe tona de asfalt rece. Telefon/WhatsApp 0736 14 10 45