Ludovic Orban ironic la adresa celor din PNL care ii

Ludovic Orban, ironic la adresa celor din PNL care îi reproșează că nu a câștigat alegerile parlamentare

Ludovic Orban, ironic la adresa celor din PNL care îi reproșează că nu a câștigat alegerile parlamentarePlante Verzi – pepiniera plante verzi tot anul, situata in Branistari, jud Giurgiu, aproape de Bucuresti, va ofera o gama variata de plante ornamentale pentru amenajari gradini si curti: tuia, ienupar, arbori, arbusti, gard viu, lemn cainesc, etc. Telefon/WhatsApp 0724 746 148


Președintele PNL, Ludovic Orban, aflat joi la o ședință a filialei PNL din Hunedoara, a comentat în mod ironic acuzațiile pe care i le aduc susținătorii premierului lui Florin Cîțu legate de pierderea alegerilor parlamentare în anul pandemiei.

„Sunt, așa, un pic mirat….

Sursa: Ludovic Orban, ironic la adresa celor din PNL care îi reproșează că nu a câștigat alegerile parlamentareCorpuri Iluminat – furnizor european de corpuri iluminat, sisteme de iluminat inteligente, vinde online sau prin magazinele sale o gama larga de instalatii si corpuri de iluminat pentru firme si persoane fizice. Site de promovare firme de constructii si amenajari Romania.