G4Media
G4Media

G4Media

G4Media.ro – Group 4 Media Freedom & Democracy. Știri, anchete, investigații, analize.

Statistici web: g4media.ro

paduri taieri ilegale pixabay3

Ministrul de Interne, Lucian Bode, apreciază că incidentul de la Suceava, unde doi jurnalişti şi un activist de mediu au fost agresaţi, este „regretabil şi...  Mai departe »

© G4Media.ro.

Terapie Intensiva spital covid InquamPhotos Octav Ganea e1617214197591

5388 de cazuri COVID-19 și 97 de morți au fost raportate în ultimele 24 de ore, a transmis sâmbătă Grupul de Comunicare Strategică. 798 de...  Mai departe »

© G4Media.ro.

Western Balkans countries

Liderii Serbiei, Albaniei și Macedoniei de Nord împărtășesc un moment de jubilare colectivă ce nu se întâmplă în fiecare zi, mai ales într-o regiune cunoscută...  Mai departe »

© G4Media.ro.

vant furtuna

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o serie de avertizări nowcasting Cod galben de vijelii, ce vizează zone din nouă judeţe pe parcursul...  Mai departe »

© G4Media.ro.

image1170x530cropped

Numai băieţii au primit permisiunea să se întoarcă sâmbătă la şcoală în colegiile şi liceele din Afganistan, o măsură deplânsă de UNICEF, care a îndemnat...  Mai departe »

© G4Media.ro.

Vaccin vaccinare copil copii adolescent elev InquamPhotos George Calin

Solicitanții de locuri de muncă din Austria vor risca să-și piardă o parte din indemnizațiile de șomaj dacă refuză o ofertă de muncă, deoarece necesită...  Mai departe »

© G4Media.ro.

Yara fabrica de fertilizatori

Oficialii guvernamentali și producătorii de alimente, comercianții cu amănuntul și industria energetică poartă consultări de urgență, după închiderea a două fabrici de îngrășăminte din nordul...  Mai departe »

© G4Media.ro.

Laura Codruta Kovesi InquamPhotos Octav Ganea

Biroul de presă al Parchetului General a precizat la solicitarea G4media.ro că au fost făcute verificări cu privire la ritmicitatea actelor de urmărire penală efectuate...  Mai departe »

© G4Media.ro.

rares bogdan florin citu lucian bode alexandru muraru pnl

O rezoluție privind ”menținerea stabilității și respingerea extremismului politic” a fost adoptată cu unanimitate, sâmbătă, în Biroul Permanent al PNL. Inițiativa i-a aparținut europarlamentarului Rareș...  Mai departe »

© G4Media.ro.

pexels karolina grabowska 5202954

Google TV, platformă care stă la baza noilor Chromecast-uri şi a unor televizoare inteligente, ar putea include, în curând, canale TV, disponibile gratuit, dar cu...  Mai departe »

© G4Media.ro.

sedinta Guvern e1613717621420

Premierul Florin Cîţu afirmă că Executivul se află în prezent în procedură de remaniere şi că va merge în Parlament pentru a fi votaţi noii...  Mai departe »

© G4Media.ro.

adeverinta vaccinare pasaport calatorie travel certificat verde covid

Curtea Constituțională din Ungaria a primit peste 1200 de plângeri privind certificatul de vaccinare și obligativitatea vaccinării în domeniul Sănătății, transmite hvg.hu. Cele mai multe...  Mai departe »

© G4Media.ro.

crash 1308575 1280

Industria autohtonă a asigurărilor a ajuns la maturitatea şi un nivel de reglementare prin care să poată trece cu bine peste efectele oricăror disfuncţionalităţi şi...  Mai departe »

© G4Media.ro.