Forbes
Forbes

Forbes.ro – Forbes Romania: Forbes este o editură americană, cunoscută în special pentru revista cu același nume, publicată o dată la două săptămâni.

Statistici web: forbes.ro

Dacă ești șofer și ai un eveniment rutier în aceste zile, nu va trebui să mergi la companie pentru a face constatarea daunei, ci vei merge la Fondul de Garantare, după ce Autoritatea de Supraveghere Financiară va cere instanței să declare falimentul celui mai mare asigurător de pe piața auto din România, a explicat Valentin Ionescu, director în cadrul ASF.

The post Ce vor face persoanele asigurate la City Insurance în cazul unui eveniment rutier în aceste zile appeared first on Forbes.ro.

Aleksei Miller, CEO al Gazprom, a declarat că cererea pentru gaze naturale este în continuă creştere. Acesta a descris gazele naturale drept un „combustibil curat”, care ar putea sprijini tranziţia la o energie mai verde.

The post CEO-ul Gazprom a anunțat că prețul gazelor în Europa ar putea crește și mai mult appeared first on Forbes.ro.

India înregistrează un nou record în campania sa de vaccinare. 22 de milioane de oameni au fost imunizați în doar 24 de ore, cu nouă milioane mai mulți față de performanța anterioară.

The post India a vaccinat 22 de milioane de oameni într-o singură zi appeared first on Forbes.ro.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) declară oficial insolvența City Insurance și îi retrage autorizația de funcționare.

The post ASF retrage autorizația de funcționare a City Insurance appeared first on Forbes.ro.

Există animale cu un bagaj genetic valoros și animale a căror valoare este dată de celebritatea monetizată pe rețelele sociale. Sau de averea pe care au moștenit-o de la vreun stăpân excentric.

The post Câți bani face animalul tău de companie? appeared first on Forbes.ro.

Naomi Campbell va contribui la impulsionarea campaniei de strângere de fonduri a organizaţiei internaţionale pentru dezvoltare Queen's Commonwealth Trust (QCT), precum şi la promovarea realizărilor tinerilor lideri.

The post Naomi Campbell devine ambasador global pentru susținerea tinerilor lideri appeared first on Forbes.ro.

Președintele Comisie Europene va ajunge în România pe 27 septembrie pentru a semna Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

The post Ursula von der Leyen vine în România pentru aprobarea PNRR appeared first on Forbes.ro.

Meat2Eat, un concept gastronomic existent pe piață din anul 2015 printr-o carmangerie și printr-un burger shops, anunță inaugurarea primul său restaurant de tip steakhouse, investiție care se ridică la 800.000 de euro.

The post Conceptul gastronomic Meat2Eat, investiție de 800.000 de euro într-un restaurant steakhouse appeared first on Forbes.ro.