De la Dinamo direct in lupta pentru titlul Ligii 1

De la Dinamo, direct în lupta pentru titlul Ligii 1? Favoritul fanilor pleacă la o altă echipă. Ce se întâmplă acum în „Ştefan cel Mare”

De la Dinamo, direct în lupta pentru titlul Ligii 1? Favoritul fanilor pleacă la o altă echipă. Ce se întâmplă acum în „Ştefan cel Mare”Corpuri Iluminat – furnizor european de corpuri iluminat, sisteme de iluminat inteligente, vinde online sau prin magazinele sale o gama larga de instalatii si corpuri de iluminat pentru firme si persoane fizice. Site de promovare firme de constructii si amenajari Romania.


Conducătorul de la Dinamo, Iuliu Mureşan, încearcă să mai rezolve dintre problemele din club, la startul noului sezon din Liga 1. După valul de plecări, „câinii” au reuşit să-l convingă pe un titular să-şi retragă memoriul, dar îi pot pierde pe Steliano Filip şi Paul Anton.

În…

Sursa: De la Dinamo, direct în lupta pentru titlul Ligii 1? Favoritul fanilor pleacă la o altă echipă. Ce se întâmplă acum în „Ştefan cel Mare”Promovare firme – promovam firme romanesti, web design, creare site, mentenanta site, creare magazine online, optimizare seo, analytics, securitate web, devirusare site, social media marketing, google ads, promovare facebook instagram pinterest linkedin twitter youtube. Telefon/WhatsApp 0735 610 202