Bihon
Bihon

Afla ultimele stiri din judetul Bihor. Stiri de ultima ora din Oradea si din toate regiunile judetului Bihor din politica, sport sau monden.

Statistici web: bihon.ro

Comandă acum unul din burgerii din imagine și profită de 25% REDUCERE.
Azi, Mustață de Bere! Iată ce ne spun berarii:
În acest moment sunt active 679 de cazuri COVID-19 la nivelul întregului județ.
Certificatul verde este necesar doar în localităţile unde incidenţa este cuprinsă între 3 şi 6 la mie. În localităţile unde incidenţa va fi cuprinsă între 3 şi 6 la mie certificatul verde, care atestă vaccinare, trecerea prin boală sau testarea, va fi obligatoriu la spectacole, cinema, piscine, competiţii sportive, nunţi sau botezuri.
În contextul situației impuse de Pandemie, conducerea Universității din Oradea va lua unele decizii în privința cazării studenților în cămine în acest an universitar.
Condițiile meteo nefavorabile provoacă tot mai multe accidente pe șosele de Bihor. De această dată un nou accident s-a produs pe DN19, la intrarea în Biharia, dinspre Oradea.
Cât de des v-ați gândit să vă preparați o cafea ca la cafenea acasă, dar nu ați putut? Totul depinde de proces și de modul în care tratați fiecare pas în fabricarea băuturii preferate.
SC Eltex SRL angajăm colegi calificaţi şi necalificaţi pentru următoarea poziţii: