Aradon
Aradon

Afla ultimele stiri din judetul Arad. Stiri de ultima ora din Arad si din toate regiunile judetului, din politica, sport sau monden.

Statistici web: aradon.ro

În Italia, Consiliul de Stat a respins solicitarea a patru persoane nevaccinate, care au susţinut că impunerea documentului încălcă confidenţialitatea sănătăţii. În perioada 15 octombrie - 31 decembrie, Green Pass-ul va fi obligatoriu în Peninsulă, pentru a putea merge la muncă în orice minister, organism sau companie publică. Şi în România, Csaba Asztalos, şeful CNCD, spune că, mai întâi, certificatul verde, pe care autorităţile sunt pe cale să-l introducă, trebuie să treacă testul de nediscriminare.
Actorul american John Malkovich va juca rolul celebrului dirijor român Sergiu Celibidache în filmul Cravata Galbenă (The Yellow Tie), a anunţat Variety în exclusivitate. Filmul este o coproducţie română-britanică, iar filmările vor fi făcute anul viitor, în România.
Călătorii vor fi întâmpinaţi în gară de reprezentanţii Primăriei, europarlamentarul Gheorghe Falcă şi preşedintele CJ Timiş, Alin Nica.
Aeronava a efectuat un zbor test de 15 minute. Compania Rolls-Royce susţine că prototipul are cel mai compact acumulator construit vreodată pentru un avion. Avionul a fost denumit sugestiv „Spiritul inovaţiei”.
Şase lei şi trei tigri de la grădina zoologică din Washington au fost testaţi pozitiv la coronavirus şi primesc tratament simptomatic, au anunţat vineri responsabili din cadrul instituţiei, potrivit DPA.
Franţa a anunţat vineri că îşi recheamă imediat ambasadorii din Statele Unite şi Australia, în semn de protest faţă de decizia preşedintelui Biden de a semna cu Australia un acord de furnizare a unor submarine cu propulsie fără consultarea oficialilor francezi.
Nicolae Ion este şofer de camion, are 50 de ani şi a decis să îşi povestească viaţa prin postări pe Facebook.
Operațiile pe inimă la copii vor începe, din ultimele estimări, în luna noiembrie a acestui an, la Institutul de Boli Cardiovasculare (IBC) din Timișoara. Se pun la punct ultimele amănunte pentru că la Timișoara să se poată face anual 200 de operații pe inimă copiilor. Și mitropolitul Banatului ÎPS Ioan pune umărul la dotarea secției.
ARAD. Bani pentru performanţa şcolară. 3.000 de lei pentru media 10 obţinută a Examenul de Bacalaureat şi 1.000 de lei pentru media 10 obţinută la Evaluarea Națională.