Antena 1
Antena 1

Antena 1

Antena 1, platforma ta de video entertainment. Știri despre emisiunile și vedetele tale preferate. Tot ce va intereseaza: stiri, program tv, vedete, stiri mondene, sport, meteo, horoscop, muzica, noutati auto, stiri din televiziune si timp liber.

  • Adresa web: a1.ro
  • Site gazduit in: Statele Unite
În ediția 12 a emisiunii Alpha Kids, și ultima din primul sezon, copiii de la Alpha Kids vorbesc despre utilitatea minciunii, dar și despre pandemie și efectele ei. Micuții Aplha au dat răspunsuri pline de haz și foarte bine argumentate.
Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână. Astfel, telespectatorii au desemnat Mama, Fata și Băiatul Favoriți.
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în urmă cu o săptămână. Cei doi încearcă pe cât posibil să-l țină departe pe micuț de rețelele de socializare, dar acum a apărut o imagine cu chipul bebelușului.
Roxana Nemeș, frumoasa blondină în vârstă de 32 ani, a spus “DA” la oficializarea cununiei civile cu iubitul ei, Călin Hagima. În urmă cu puțin timp, Roxana a postat prima poză de la frumosul eveniment.
Anca, concurenta de la Mireasa sezonul 4 a fost invitată la Mireasa Capriciile iubirii, emisiune prezentată de Gabriela Cristea pentru a spune ce simte după ce a fost părăsită de Victor pentru Andrada.
Elena, frumoasa concurentă de la “Insula Iubirii”, a povestit în cadrul emisiunii Showbiz Report mai multe detalii despre viața ei amoroasă, mărturisind totul fără paravan.
Florin Salam a avut prima reacție după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale grave. Dan Bursuc este cel care a dat drumul informației în presă.
Elwira Petre este o dansatoare de origine poloneză și soția celebrului dansator Mihai Petre. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și au împreună două fetițe minunate, Ariana și Catinca.
Asia Express - Drumul Împăraților, cel mai dur reality-show difuzat de Antena 1, lansează astăzi concursul Pașaport de Asia, concurs ce pune la bătaie o experiență de neuitat pentru unul dintre fanii emisiunii. 
Un concurent a reușit să stârnească invidie cu apariția și prestația sa, seara trecută, la Antena 1, într-o nouă ediție X Factor, iar Loredana i-a asigurat un loc în următoarea etapă, spre invidia colegilor săi.
Se apropie sfârșitul sezonului Fecioarei și așa ne dăm seama cât de puțin mai e până la finalul anului.
Viorel Stănescu a venit în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1 cu o atitudine de milioane și cu un moment muzical ce i-a surprins pe jurați.
Ilona Brezoianu îți prezintă cele mai amuzante momente de la filmările Asia Express 2021. În episodul 4 eXtra Factor, actrița o invită pe Naomi Hedman în cabina ei proprie de la X Factor, sezonul 10.
Andrei Calancea este nevăzător, dar i-a uimit pe toți cu atitudinea sa de învingător, în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1. Jurații au fost impresionați de vocea tânărului, dar și de povestea sa emoționantă.
Laura Brumă a fost o adevărată apariție în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1. Concurenta s-a făcut remarcată nu doar prin voce, ci și prin energia ei.
Nora Deneș are 39 de ani și a făcut senzație pe scenă, în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1. Juriul a fost impresionat din toate punctele de vedere.
Daria Peltea i-a impresionat din plin pe jurați în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1. Deși are doar 18 ani, concurenta a demonstrat că are un potențial uriaș.
Ariana Gălbenuș este concurenta care a riscat din plin și a ales să cânte o piesă foarte grea, pentru a impresiona juriul în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1.
Trooper și orchestra Metropolitană condusă de dirijorul Daniel Jinga au cântat împreună în cea de-a patra ediția din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1. Un moment deosebit a fost atunci când Alin „Coiotul” Dincă a făcut show pe scenă alături de Loredana.
La ”Asia Express” sezonul 4, 9 perechi de vedete încep aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Cursa provocatoare va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații surpriză. Iată cine sunt concurenții și ce aveau de spus înainte de această experiență.