ActiveNews
ActiveNews

ActiveNews

ActiveNews este un site de informații și știri necenzurate, analize și opinii conservatoare, dedicat apărării vieții, familiei, credinței și culturii naționale.

Mii de lucrători din domeniul sănătății din Franța au fost suspendați fără plată pentru că au refuzat să se vaccineze cu serurile experimentale Covid înainte de termenul-limită fixat pentru această săptămână, a anunțat joi ministrul sănătății, Olivier Veran
Șeful Statelor Majore Reunite ale armatelor americane, generalul Mark Milley, responsabilul de catastrofa retragerii din Afganistan, cel care a contactat în secret China, asigurând-o că o va informa din timp de orice operațiune militară, este și cel care l-a „lucrat” pe Trump în timpul revoltelor Black Lives Matter.
Fostul președinte Donald Trump a prezis că de Statele Unite urmează să se aleagă praful încă înainte de viitoarele alegeri prezidențiale, în ultima sa declarație sarcastică la adresa președintelui Joe Biden
În data de 18 septembrie, Biserica îi pomenește pe: Sfântul Ierarh Eumenie, episcopul Gortinei; Sfintele Mucenițe Sofia și Irina, din Egipt; Sfânta Muceniță Ariadna (Maria) din Frigia, Sfântul Mucenic Castor.
Ironia maximă a zilelor noastre este că, de săptămâna viitoare, veți avea nevoie de pașaport sanitar ca să puteți intra la McDonalds, KFC, Burger King, Subway, Pizza Hut - toate locurile minunate unde se mănâncă f f sănătos și unde nu aveți nicio șansă să vă faceți de 135,5 kile.
"Am la curs un medic important din oras, de pe sectia de urgenta de la spitalul judetean. Spune ca in spital, la ATI, sunt doar cei vaccinati si accidente, nimeni cu covid. De ce nu se spune la TV adevarul? Cica sunt in stare critica chiar cei vaccinati". (mesaj de la o prietenă profesoară)
Președintele UDMR, Kelemen Hunor, susține că ar duce mai departe obligativitatea de vaccinare cu serurile experimentale Covid la anumite categorii socio-profesionale și ar plusa inclusiv măsurile adoptate de italieni în privința condiționării accesului la locul de muncă de pașaportul Covid
Mai ales de când cu așa-zisa pandemie, politica și guvernarea din Occident și de pe la noi au intrat într-o logică pur și simplu demonică. Ce-i de făcut? Să ne rugăm și să avem nădejde în Dumnezeu! Și să ne împotrivim până la sânge când vor să ne despartă de El
Puțină atenție, vă rog! Vă spun un scenariu și de ce este important să acționăm acum. Așa că ori luați poziție azi și vă opuneți legiferării, ori vă veți conforma dispozițiilor de vaccinare cu câte doze va vrea Guvernul pe viitor. Lucrurile stau cam așa:
Asociația „Calea Neamului” și Societatea Cultural-Patriotică „Avram lancu” din România organizează sâmbătă, 18 septembrie, începând cu ora 16, în imediata apropiere a statuii baronului Samuel von Brukenthal, un protest împotriva ridicării acestui monument în Piața Mare a municipiului Sibiu
Televiziunea publică germană ARD, prin jurnalistul Wulf Rohwedder, l-a acuzat cu rea intenție pe prof. Sucharit Bhakdi de antisemitism, într-o campanie de denigrare a renumitului microbiolog, critic al vaccinului COVID-19. 33 de supraviețuitori ai Holocaustului sau descendenți de-ai acestora...
Doi copii din Dolj au fost injectați cu serul experimental Covid fără acordul părinților. Este vorba despre două fetițe, una de 12 ani și una de 14 ani, aflate într-un centru de plasament
Corul de Copii și Tineret „Symbol - Jean Lupu” al Patriarhiei Române organizează o nouă selecție sâmbătă, 18.09.2021, în intervalul orar 12:30 - 14:00, la Facultatea de Teologie Ortodoxă de pe Strada Sfânta Ecaterina din București, în Amfiteatrul „I. G. Coman”
Astăzi puterile statului au decredibilizat ordinul, dispoziția, autoritatea, încât la o adevărată stare de urgență, calamitate ori război, va fi haos generalizat! Pe ei nu-i interesează țara, familia, liniștea cetății. Mulți sunt migratori ori urmași de migratori, au interese, au semnat, au jurat lui Lucifer
Executivul minoritar a adoptat în ședința de vineri, prin hotărâre de guvern, prelungirea stării de alertă și introducerea de restricții suplimentare, printre care așa-zisul certificat „verde” începând cu 20 septembrie, în ciuda solicitărilor de dezbatere a controversatei măsuri și în ciuda protestului din Piața Victoriei

ActiveNews.ro s-a înființat, ca proiect jurnalistic informal, pe 6 octombrie 2013, de ziua lui Petre Țuțea.

Este o voce independentă, a cărei misiune este de a informa și de a ține trează conștiința celor care ne accesează siteul.

Susține libertatea de expresie, de adunare și dreptul fiecăruia de a se face auzit. Ofera o voce celor care nu sunt luați în seamă.

Nu avem sprijin de la moguli, corporații media sau politicieni. Respingem orice ingerință a politicului, indiferent de ideologie, în activitatea jurnalistică.

Suntem o echipă cu experiență în jurnalism, care este conectată la realitatea românească și cea globală. Ținem cont de specificul locului, dar sesizăm și nuanțele lumii în care trăim.

Responsabilitatea juridică în cazul  articolelor de opinie redactate de editorialiștii invitați aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat pe site.

Ne spunem cuvântul, liber, sub semnul marelui nostru înaintaș, ziaristul Mihai Eminescu, definit de Petre Țuțea drept Românul Absolut.