Procurorul DNA din procesul Colectiv, acuzat de Lia Savonea că a pus la cale o campanie de presă ca să „inhibe judecătorii”

Procurorul DNA Din Procesul Colectiv, Acuzat De Lia Savonea Că A Pus La Cale O Campanie De Presă Ca Să „inhibe Judecătorii”

Procurorul DNA Din Procesul Colectiv, Acuzat De Lia Savonea Că A Pus La Cale O Campanie De Presă Ca Să „inhibe Judecătorii”Asfalt Rece – firma distribuie in toata Romania asfalt rece vrac, la sac, pret excelent pe tona de asfalt rece. Telefon/WhatsApp 0736 14 10 45


Rareori, o instituție juridică de importanța CSM a solicitat îndepărtarea unui procuror din fața Curții. Și, probabil, niciodată, sub acuzația că respectivul procuror e responsabil pentru ce a relatat presa.

În colecția de dureri, stranietății, întârzieri și interese,…

Sursa: Procurorul DNA Din Procesul Colectiv, Acuzat De Lia Savonea Că A Pus La Cale O Campanie De Presă Ca Să „inhibe Judecătorii”Promovare firme – promovam firme romanesti, web design, creare site, mentenanta site, creare magazine online, optimizare seo, analytics, securitate web, devirusare site, social media marketing, google ads, promovare facebook instagram pinterest linkedin twitter youtube. Telefon/WhatsApp 0735 610 202